طراحی

نحوه ترکیب صحیح رنگ لباس ها

نحوه ترکیب صحیح رنگ لباس ها

ترکیب رنگ لباس

یکی از مهم ترین اصول ست کردن لباس ها ، نحوه ترکیب صحیح رنگ لباس می باشد. چه چیزی مهم تر از رنگ است؟! آشنایی با تطابق رنگ ها بسیار حائز اهمیت است. تنها چیزی که باید به خاطر بسپارید این سه قانون کلی ترکیب رنگ ها است که در این مقاله برایتان شرح می دهیم. پس با ما همراه باشید!

قوانین کلی ترکیب رنگ لباس ها :

قانون اول = تمرکز بر روی رنگ های خنثی

تمام ترکیبات ممکن رنگ ها را همچون پیتزا تصور کنید. پایه شما از نان و پنیر تشکیل شده است و دسته بندی از انواع چاشنی های مختلف جهت تهیه طعم های متفاوت نیز دارید. به نظر شما کدام یک مهم تر است : پایه یا چاشنی ها ؟! کدام پیتزا نان پایه ندارد ؟ به همین ترتیب یک ست لباس شیک به پایه مناسبی از رنگ های خنثی همچون موارد ذکر شده در لیست زیر نیاز خواهد داشت :

  • مشکی
  • سفید
  • طوسی
  • آبی روشن ، تیره و سرمه ای
  • قهوه ای و خاکی
  • سبز زیتونی

این رنگ های پایه با اکثر رنگ های دیگر تطابق دارند. در ترکیب رنگ لباس به این شیوه ، این رنگ ها پایه و اساس لباس شما را تشکیل داده و کار شما در یافتن لباس های متناسب در کمدتان را بسیار آسان می کند. به همین دلیل است که درصد زیادی از لباس های شما باید بر اساس این رنگ های پایه ای باشد. با نسبت مناسب ترکیب رنگ لباس خنثی و غیر خنثی ، می توانید روی قانون بعدی تمرکز کنید.

رنگ های پایه ای در تطابق رنگ ها

قانون دوم ترکیب رنگ لباس = استفاده کمتر از رنگ های روشن

در این قسمت باید آزمایشات مختلفی را انجام دهید. پیتزایی را که در قسمت بالا برایتان مثال زدیم را به خاطر بیاورید. تصور کنید اگر آن را با سبزیجات و انواع گوشت مختلفی که سازگاری با هم ندارند ترکیب کنید چه اتفاقی رخ می دهد؟! همین اصل در مورد لباس های شما نیز صادق است. نکته کلیدی ،مثال همیشه ، ” برقراری تعادل ” است.

سعی کنید برای ترکیب صحیح رنگ لباس ، 1 الی 2 رنگ روشن را انتخاب کنید تا آن ها زیاد غالب نباشند. به عنوان مثال با ژاکت اسپرت ذغالی و سایر رنگ های خنثی لباس شما ( همچون پیراهن ساده سفید یا آبی روشن ، شلوار جین سرمه ای ،کمربند مشکی و غیره ) یک دستمال جیبی زرد یا صورتی ست می شود. همین موضوع در مورد کراوات قرمز و یا دکمه های طلایی بر روی یک ژاکت ساده با رنگ خنثی نیز صادق است!

ترکیب رنگ کفش ها اندکی پیچیده تر است. در حالی که رنگ مشکی بهترین گزینه در اکثر مواقع محسوب می شود ( به عنوان مثال در لباس های رسمی ) ، ترکیبی از سایه های قهوه ای با اکثر رنگ های خنثی ذکر شده در لیست بالا بهترین ایده می باشد.

قانون سوم = آیا رنگ پوست در ترکیب رنگ لباس تاثیر دارد ؟!

هنگام لباس پوشیدن ، مردان اغلب تعجب می کنند و از خود می پرسند : ” آیا این رنگ لباس به رنگ پوست من می آید ؟” آیا تا به حال شما هم این سوال را از خودتان پرسیده اید ؟ نگران نباشید! این موضوع بیشتر یک مسئله ثانویهبوده و عامل محدود کننده بزرگی در مورد اینکه می توانید چه رنگی بپوشید و نحوه ترکیب رنگ لباس شما ، نیست.

رنگ پوست تا حدی بر انتخاب رنگ لباس تاثیر دارد ، اما فقط 10% در انتخاب رنگ در حین خرید لباس تاثیرگذار است ( آن هم پس از رعایت دو قانون ذکر شده در بالا ). این l,q,u به شما کمک می کند تا نوع و میزان کنتراست بین رنگ پوست و رنگ مو را بدانید. اما این موضوع نباید تاثیر به سزایی در استایل و رنگ لباس شما داشته باشد. اگر زمان زیادی را صرف ترکیب رنگ لباس خود کرده اید ، اجازه ندهید رنگ پوست شما تصمیمتان را تحت الشعاع قرار دهد. از رنگ های خنثی و روشن که در بالا ذکر شد پیروی کرده و بدون توجه به چهره ، ظاهر خوبی داشته باشید.

تطبیق رنگ ها تا حد زیادی یک مهارت ذهنی است. هیچ قانون خاص صحیح و غلطی وجود ندارد. قوانی ذکر شده درباره ترکیب رنگ لباس در این مقاله و سایر قوانین دیگر ، ” باید ” نیستند.

نکات کلیدی در ترکیب رنگ لباس ها :

بعضی رنگ‌ ها به خوبی با هم با ترکیب نمی ‌شوند ، ولی برخی به اشتباه آنها را با هم ترکیب می ‌کنند. از این اشتباهات رایج خودداری کنید تا ست بهتری داشته باشید.

  • رنگ مشکی معمولا با اکثر رنگ‌ ها ترکیب خوبی می ‌سازد ، ولی مشکی را با دو رنگ ترکیب نکنید. اولین رنگ سرمه ‌ای است. هر چند سرمه‌ ای و مشکی به هم نزدیک هستند اما با هم ترکیب خوبی نمی ‌سازند. دومین رنگ قهوه ‌ای است. رنگ ‌های مشکی و قهوه ‌ای را با هم ست نکنید ، مگر اینکه خیلی از ست بودن آن مطمئن باشید.
  • رنگ‌ های سفید و کرم نیز با هم ترکیب خوبی نمی‌ سازند. ولی رنگ ‌های کرم و قهوه ‌ای ترکیب خوبی ایجاد می ‌کنند.
  • رنگ‌ های قهوه ‌ای و خاکستری نیز ترکیب خوبی تشکیل نمی ‌دهند. این دو از رنگ‌ های خنثی هستند و رنگشان به گونه ‌ای نیست که بتوانند اثر هم را افزایش دهند.

جهت مشاهده سایر مقالات مرتبط با این مقاله ، به صفحه طراحی و جهت مشاهده سایر مقالات به صفحه وبلاگ مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *